March 20, 2010

Dental Glam Night 2010~

Bak kata MC, "Let the mysterious night begin!"

As mentioned before, kina jadik exco program & protokol.. For the first time actually. Selama ni publisitiiiiiii jek! huhu. Memang satu pengalaman yang baru!

Tido 2 jam, balik rehearsel 6.30 p.m, award presenter yang mula2 tak nak (salah ktorang la x inform awal2..), PA system lambat pasang, rehearsal yang mulanya sangat kelam kabut, nangis... Semuanya rasa saaaaangat berbaloi bila sume berjalan lancar... Alhamdulillah.. Of course la ade kurang sana sket, sini sket.. tapi overall everything was going well~~~ :)

Oleh sebab tak dapat nak berucap semalam, (ahaks!) Di kesempatan ini...  kina nak cakap thanx soooooooooo much to semua yang terlibat. The other exco: nik, k izzah, k murni, the MC's, the ajk's, zul, suhaili, daus & sume organisasi yg terlibat and sume yang membantu secara langsung ataupun tak langsung... Thanx jugak to k izzah for ur cardigan, and syakira for the mask! My mom as well ;P And kina nak mintak maaf banyak2 kalau ada ternaik suara, marah2, terkecik ati sesape especially time rehearsal tu... and sorry jugak untuk sebarang kekurangan that night..

Ok2. Malas nak membebel panjang. Jom layan kan gambar~~~

*Dengan nada wonder pet*
Apa yang penting....? Cover.. perut!



Ada yang berkenan? Hehehe

The MC's~ Thanx korang!

Bachelors of the year! ahaks!

Sengal

Nik yang manja? haha
(fact : kitorang bukan les ye. ;P)
Lagi sekali : Apa yang penting..? Cover... perut! XD

Tak nak kalah, nak peluk gak tu! 

Lepas dinner tu, hantarlah Hon & Chai balik umah dulu kat Setapak. Dah sampai nak keluar keta dah ni, tetiba Hon "Korang memang nak balik kolej ar? Ke nak lepak mana2?" Apa lagi? Jom... Takkan ada peluang dah nak lepak2 lagi pasni. Exam dah dekat da! Da lepak2 ni, apa lagi, banyak ar gosip terkeluar! ;P

Sampai berjam2! huhu

P/s- Oh ye, kina menang cabutan bertuah~ : D


Comel tak? 

Pp/s-Dinner kolej esok nak sit back and relax jek~ yeh!


11 comments:

fzmy said...

wah..pkai dress....
hehe..bru igt nk tnye pkai bju ape...
mask wrne hitam....
pe ni pluk2..x geli ke???haha...
t sok dnner kolej kalo smpt jmpe,,jom amek gmbr ek...

suhaili azizi said...

bes kn???thnx 2 u 2 kina..i dunno whether i'd been a good TP or not..but u're my good exco..thnx!

e-liex said...

@fzmy
eleh. cam x biase peluk2 dulu. ahahha ;P
jom.. lama da x brgmbar ngan awk~

@ suhaili
best~~~
u've been such a great TP.. thanx dear!

Anonymous said...

wei..bley x nk ktuk org kat cne??hihi..korg xpnat ker mlyan kerenah org byg dmand mcm2...aishhh..tolerate lar ckit....dr smlm2 lg kne mnhan mrah n pnat,skit jiwa ak..

e-liex said...

@anon
lain org lain ragam. memang ssh nk puaskn hati sume orang tapi we try our best la kan.. supposely dat night is to enjoy urself.. klo ade yg masam2 muka, tak best la plak... and if i'm d one yg mrh ko.. buat skt ati ko. i'm sorry k..
btw, hu r u? tulis la nama sket...kutuk guna nama anon sume org bley wei...

otak ketat said...

geli weh bulu ketiak aku tgk kau berlagak ayu sebegitu. hikhik.

e-liex said...

@ otak ketat
ahahhaha. skali skale beb. jeles la tuh! ;P
btw, lama x update

otak ketat said...

haha. sekali oke. sekala jgn. mahu pengsan aku dibuat kau. haha. aku ka lama tak apdate? biasa. skang tgh musim final. tp 31 abesh ah. tak mcm org tuh. 17 baru nak terhegeh-hegeh final :p

otak ketat said...

weh ada muka kwn laki kau dlm pic neh ala-ala abg zoey gasing gitu. kem salam heh. hikhik. eh ntah islam ntah idak. ah kalau tak islam, say hello ja lah. wakakak.

e-liex said...

@ otak ketat
all d best eh~

ceh. ko g sana nnt, menang 15k, jgn lupa blnja ak. tuah ak tu. haha

owh. chai. dier ckp hello balik. dah2. jgn nak berangan. da ada awek tu... ;P

yona said...

kina,ur teddy 2 yg menang 2 mcm ala2 i punye je=p