November 8, 2009

It is Good to be Home

Sejak masuk uni ni, kina balik umah at least 2 minggu sekali. Kalau boleh setiap minggu. Sebab utama, nak hilangkan stress. Dulu kat matrix tak balik umah 2,3 bulan pun cool jek. Kat sini, tak balik 2 minggu, boleh gila jadinya. So, kina sangat kagum ngan coursemates kina yang umah jauh yang jenis tak boleh balik selalu. Camne lah diorang boleh bertahan ek...?





Apa yang seronoknya kat umah? Basically takde pe2 yang special pun.. cuma...


too much sleeping boleh bukak kilang taik mata ar..
too much eating balik umah jek confirm naik 1-2kg
too much resting menghilangkan stress~~~
too much watching tv balas dendam tak tengok kat kolej
too much youtube-ing sebab tenet kat kolej yang cam hampas
too much usik-ing my sis love it!
too much reading my sis' books apa kejadahnya suka baca buku budak2.. ish3
too much shopping tapi pow mak la~ hehehe
and last but not least, too much i-dont-want-to-go-back-to-college!


"Being deeply loved by someone gives u strength, while loving someone deeply gives you courage"

3 comments:

sufina :) said...

ewah2 .. sdp2 je nk kaco org

fzmy said...

the 1st one,,youtube n last one...im totally agree with you...
nape cuti kejap sgt ek???
tp mesti awk nk ckp,,,
"awk cuti lg lme dr kiter tau..kiter cuti kejap jek..."
cmtu kn???

e-liex said...

sufina aka JEM : eh, mestilah! sbg bdk yg kecik, kene la kene kacau ngan akak yg lg comel~~~ lalalala~~~

fzmy : tau xpe.. bersyukur la awk cuti 5 mggu, kt cuti smggu tau!